Трьом киянам, які побили водія трамваю, загрожує до чотирьох років ув’язнення

24-річний водій зробив зауваження трьом пасажирам, які намагалися потрапити у салон без захисних масок. У відповідь чоловіки почали агресивно себе поводити та під час конфлікту побили потерпілого, після чого втекли.

На початку червня до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на зупинці громадського транспорту на вулиці Петра Запорожця троє невідомих побили водія трамваю. За вказаною адресою виїхали екіпаж патрульних та слідчо-оперативна група.

Трьом киянам, які побили водія трамваю, загрожує до чотирьох років ув’язнення


За словами начальника Дніпровського управління поліції Олександра Кузьміна, правоохоронці оглянули місце події та поспілкувалися зі свідками і очевидцями, а також опитали потерпілого:



«Ми з’ясували, що на зупинці водій трамваю не пустив трьох пасажирів у салон через відсутність у них захисних масок. Однак на зауваження чоловіки відреагували агресивно – спочатку спровокували конфлікт, а потім витягнули водія з трамваю на вулицю та почали бити руками і ногами, після чого втекли. У результаті 24-річний потерпілий отримав черепно-мозкову травму голови й численні забої та був госпіталізований до лікарні. Наразі його життю та здоров'ю нічого не загрожує».



У ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили особи правопорушників та затримати їх. Фігурантами виявилися троє місцевих мешканців, віком від 36 до 39 років, один із них раніше судимий за крадіжку, а інший – перебуває під слідством за незаконне зберігання наркотиків.

«За погодженням місцевої прокуратури № 4 фігурантам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 296 Кримінального кодексу України, це – хуліганство. Їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі», – додав Олександр Кузьмін.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии