Керівництво МВС та Нацполіції відзначило нагородами кращих дільничних столиці

Нагородження відбулося сьогодні, 19 червня.

Керівництво МВС та Нацполіції відзначило нагородами кращих дільничних столиці
Привітали дільничних перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, Голова Національної поліції України Ігор Клименко та начальник поліції Києва Андрій Крищенко.


Перший заступник міністра внутрішніх справ подякував дільничним за сумлінну службу. Він зазначив, що саме дільничні перші приходять на допомогу громадянам у різних ситуаціях.

«Саме ви, як ніхто, знаєте, що відбувається на вашій дільниці, знаєте, у кого які проблеми. А відтак ви перші, хто приходить на допомогу громадянам у різних ситуаціях. Служба змінюється та удосконалюється завдяки вам. Саме співробітники – це найголовніше підґрунтя служби, ваша робота, досвід, який ви згодом передасте молодим поліцейським», - зазначив Сергій Яровий.

Голова Національної поліції Ігор Клименко наголосив, що саме дільничного часто називають «універсальним солдатом».

«Бо дійсно, дільничний – це багатовекторний, багатофункціональний поліцейський. Перші, хто приходить на допомогу до наших громадян – це дільничний та патрульний. І саме по вашій роботі кожного дня люди оцінюють нашу службу. Від вас дуже багато залежить. Дякую всім за роботу», – звернувся Ігор Клименко до поліцейських.

Заступник Голови Нацполіції – начальник поліції Києва Андрій Крищенко зауважив, що дільничний виконує багато різних функцій та залучається до різних проєктів.

«Це дійсно основа основ, це початок роботи, перший контакт із людьми і перше обличчя, яке бачать громадяни. Дільничному довіряють, доручають різні функції та залучають до різних проєктів. Зокрема до проєкту з протидії домашньому насильству. І це одна з найвищих оцінок, адже довірити так багато різнопланових завдань можна лише людям, які з ними впораються», – сказав Андрій Крищенко.

Також привітали дільничних офіцерів поліції з професійним святом заступник Голови Нацполіції – керівник патрульної поліції Олександр Фацевич, керівник регіонального офісу ІСІТАР в Україні Департаменту юстиції США Джон Монтаніо, керівництво Національної гвардії України та представники громадської організації DreamKyiv.

За сумлінну службу кращі дільничні отримали нагороди.


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии