У Києві слідчі повідомили про підозру чоловіку, який обікрав знайомого

Фігуранта поліцейські затримали на станції метро, коли при перевірці документів з’ясували, що той скоїв крадіжку.

Під час несення служби на станції метро «Вокзальна» співробітники відділу превенції поліції в метрополітені затримали правопорушника за скоєння крадіжки. Для документування злочину викликали слідчо-оперативну групу.

Начальник слідчого відділу управління поліції в метрополітені Олексій Журавель розповів, що поліцейські помітили підозрілого чоловіка та вирішили перевірити в нього документи. У цей момент до правоохоронців звернувся пасажир підземки та повідомив, що вказаний чоловік його обікрав:

«Правопорушника, на якого вказав заявник, затримали на місці. Під час поверхневого огляду у нього виявили речові докази: чужі документи і два мобільні телефони. Як з’ясувалось, чоловік разом із потерпілим вживав алкоголь неподалік станції метро. Коли знайомий відволікся, то фігурант забрав сумку з особистими речами й втік».

Зловмисником виявився уродженець Автономної Республіки Крим, 1976 року народження, раніше судимий за скоєння крадіжок та грабежів. Наразі йому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии