Столичні поліцейські затримали двох полтавчан, котрі протягом півгодини скоїли кілька пограбувань

Приїхавши до столиці, зловмисники за один вечір побили двох перехожих та відібрали їх особисті речі. Тепер їм загрожує до шести років позбавлення волі.

До столичної поліції звернувся чоловік, який повідомив про те, що біля будинку на вулиці Тампере на нього напали двоє невідомих, побили та забрали його сумку з документами. Через півгодини на спецлінію 102 надійшло аналогічне повідомлення про те, що двоє незнайомців підбігли до киянина, вдарили в обличчя та відібрали мобільний телефон.

Столичні поліцейські затримали двох полтавчан, котрі протягом півгодини скоїли кілька пограбувань


Як розповів начальник відділу Дніпровського управління поліції Володимир Кононенко, коли потерпілі надали прикмети нападників, правоохоронці з’ясували, що у двох випадках діяли одні й ті особи. Під час відпрацювання району співробітники відділу кримінальної поліції затримали їх.

«Зловмисниками виявилися мешканці Полтавської області, 1992 та 1993 років народження. Ми встановили, що вони познайомилися у в’язниці, де відбували покарання за майнові злочини. На даний час один із затриманих перебуває під адміністративним наглядом».



Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Експерти вилучили у правопорушників речі, які належать потерпілим.



Слідчим відділом Дніпровськогоуправління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікам оголошено про підозру у скоєнні злочину та на час досудового розслідування їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Підозрюваним загрожує до шести років позбавлення волі.



Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии