Столичні оперативники затримали чоловіка за пограбування пенсіонера в Оболонському районі

Після час спільного вживання алкоголю зі знайомим похилого віку зловмисник відібрав в нього сумку з мобільним телефоном та грішми. За скоєне йому загрожує до чотирьох років тюремного ув’язнення.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Кондратюка невідомий вдарив та пограбував пенсіонера. На вказану адресу одразу виїхали слідчо-оперативна група та співробітники відділу кримінальної поліції Оболонського управління поліції.

Потерпілий правоохоронцям розповів, що познайомився на вулиці з чоловіком, з яким у подальшому разом вживали алкогольні напої. Після того, як спиртне закінчилось, новий знайомий пішов, але згодом повернувся, вдарив пенсіонера у груди, забрав його сумку з телефоном і грошима та втік.

У результаті розшукових заходів протягом години оперативники встановили нападника. Ним виявився 31-річний киянин, у якого виявили телефон потерпілого та гроші, значну частину з яких він вже встиг витратити.
Столичні оперативники затримали чоловіка за пограбування пенсіонера в Оболонському районі


Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділом Оболонського управління поліції фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч.1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии