Вадим Костецький - дільничний офіцер, якого поважають кияни з Лісового масиву

Вже 18 років він працює на своїй дільниці і твердо переконаний у тому, що найголовніше у його роботі це постійне спілкування з мешканцями району.

Ще в далекому 2002 році, після отримання фахової юридичної освіти та шести років служби в міліції на іншій посаді, Вадим Володимирович перейшов на посаду дільничного інспектора міліції.

Вадим Володимирович пригадує:

«Ще з перших днів я розумів, що 8-ми годинний робочий день це не про мою роботу. На той час кількість мешканців на дільниці була майже у два рази більша від нормативних показників, до цього слід додати часті виїзди у центральну частину міста для участі в охороні громадського порядку на масових заходах, відпрацювання території в нічний час за оперативними даними. Однак, змалку батьки привчили мене намагатися все робити як слід. Мама була вчителькою, батько будівельником і свою роботу вони робили лише на «відмінно».

Вадим Костецький - дільничний офіцер, якого поважають кияни з Лісового масиву


Не зважаючи на об’єктивні труднощі, які ускладнювали становлення на посаді, завдяки вмінню спілкуватися з людьми та високим особистим якостям, офіцер Костецький швидко налагодив співпрацю з місцевими мешканцями і ситуація стабілізувалася. Тоді, на початку двохтисячних, він навіть не здогадувався, що служба дільничного стане його долею.

Пройшли роки. Вадим Володимирович Костецький став визнаним фахівцем своєї справи. Цьому сприяє високий інтелект та широкий кругозір офіцера. Він багато читає, любить та добре знається на творчості Тараса Шевченка та Ліни Костенко.

Як засвідчив начальник дільничних офіцерів поліції Деснянського району Олександр Галузінський, Вадима Володимировича поважають в колективі, на нього завжди можна покластися у складних службових ситуаціях та у звичайному повсякденному житті. Про професійну надійність та високі особистісні якості дільничного офіцера свідчать 28 заохочень, які той отримав за час служби. А головне в тому, що за час своєї служби дільничний офіцер майор Костецький Вадим Володимирович жодного разу не пошкодував про своє рішення стати дільничним і роки присвячені роботі з киянами.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии