На Волині правоохоронці затримали чоловіка за підкуп посадовця поліції

Мешканець Львівської області намагався уникнути відповідальності за скоєне правопорушення та повернути вилучене авто, запропонувавши хабар заступникові начальника одного з відділів поліції Волині. Тепер порушник відповідатиме за ще один злочин.

На Волині правоохоронці затримали чоловіка за підкуп посадовця поліції


Співробітники Горохівського відділу поліції розпочали кримінальне провадження відносно 25-річного жителя Львівщини за незаконну вирубку лісу. Автомобіль чоловіка з деревиною вилучили.
Невдовзі фігурант звернувся до заступника начальника-начальника слідчого відділення Горохівського ВП з пропозицією: 1 500 доларів США "винагороди" за закриття матеріалів провадження та повернення транспортного засобу.

Поліцейський доповів про спробу підкупу працівникам Волинського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ.

У службовому кабінеті поліцейського чоловіка затримали оперативники УДВБ НПУ, слідчі ГУНП у Волинської області, під процесуальним керівництвом прокуратури, на передачі грошей.


Наразі готується вручення йому підозри за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України. За підкуп службової особи фігурантові загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Департамент внутрішньої безпеки

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии