Дільничний офіцер поліції Євгеній Демидов: «Врятоване життя – найвища оцінка моєї роботи»

Правоохоронець впевнений, що дільничний офіцер завжди повинен підтримати та захистити тих, хто цього потребує. Тож за чотири роки служби хлопець зберіг не одне життя мешканців району та на власному прикладі показав, як із гідністю нести звання захисника України.

У дитинстві Євгеній Демидов завжди намагався захистити слабшого та бути підтримкою для оточуючих, тому одразу після школи вступив до лав Національної академії внутрішніх справ. Завершивши навчання у відомчому виші, поліцейський розпочав службу у секторі дільничних офіцерів Солом’янського управління поліції і прикладав усі сили, аби зберегти безпеку та спокій громадян на адміністративній дільниці.

Дільничний офіцер поліції Євгеній Демидов: «Врятоване життя – найвища оцінка моєї роботи»


Завдяки старанності та відповідальності у роботі, влітку 2018 року керівництво Солом’янського управління поліції прийняло рішення відправити хлопця на стажування до підрозділу поліції у Хорватії для обміну досвідом із закордонними колегами. Отримавши нові вміння та навички, правоохоронець ще з більшим натхненням присвятив себе службі дільничним офіцером поліції.



З 2019 року старший лейтенант поліції подовжив свою роботу у складі мобільної групи реагування на домашнє насильство. Вирішуючи сімейні сварки та вгамовуючи дебоширів, молодий правоохоронець врятував не одне життя. Лише впродовж останніх років він запобіг самогубству та надав допомогу жінці, на яку з сокирою накинувся її чоловік.

За словами 24-річного поліцейського, саме за часи роботи у новостворених групах він зрозумів, що суперечки між близькими та рідними людьми найскладніші:

«Я завжди намагаюсь розібратися з причиною конфлікту і мотивами того чи іншого вчинку та допомогти громадянам налагодити нормальне спілкування. Однак у разі загрози повинен діяти рішуче та оперативно, адже врятоване людське життя – це найвища оцінка моєї роботи».



Правоохоронець вважає, що дільничний офіцер поліції покликаний завжди підтримати та прийти на допомогу тим, хто цього потребує. Тому поліцейський відповідально ставиться до кожного звернення та знаходить підхід до кожного мешканця району у будь-якій ситуації.

Ще з дитинства хлопець захоплюється різними видами спорту та має безліч нагород за змагання у веслувальному спорті. Тож поза роботою поліцейський намагається більше часу присвятити активному відпочинку із сім’єю та друзями.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии