«Будь-яка робота важка до того часу, поки її не полюбиш», — Андрій Пащук

35-річний капітан правоохоронних органів є гідним прикладом для молодих та недосвідчених колег, який завжди готовий допомогти та поділитись досвідом.

12 років тому Андрій Пащук прийшов на службу до Оболонського управління поліції. Останні чотири роки правоохоронець – на посаді дільничного офіцера. Він віддано працює на довіреній йому дільниці, а його обличчя знає кожен мешканець, які звертаються за допомогою та порадою.

Окрім роботи з населенням, Андрій постійно проводить профілактику правопорушень та працює над розкриттям злочинів, у тому числі тяжких.
«На початку червня по рації отримав повідомлення про те, що на літню жінку вчинили розбійний напад. Зловмисник вдарив її кастетом, забрав сумку з грошима, документами та телефоном і втік. Оскільки пенсіонерка втратила свідомість, то прикмети нападника не запам’ятала. Згодом на вулиці до мене підійшов місцевий мешканець та віддав сумку, в якій виявились документи потерпілої, та надав детальний опис того, хто залишив речі. Це й стало важливою деталлю у розкритті тяжкого злочину», - згадує правоохоронець.

«Будь-яка робота важка до того часу, поки її не полюбиш», — Андрій Пащук


Поліцейський згадав, що під адміністративним наглядом в нього є чоловік, схожий за описом. Тож, не гаючи часу, дільничний завітав на адресу, де мешкала згадана особа. І передчуття правоохоронця підтвердились, а 42-річного раніше судимого за грабежі та крадіжки чоловіка затримали вдома. Правопорушник зізнався у скоєному нападі.



«Ситуації, з якими зустрінуться поліцейські на службі, можуть виявитися неординарними та непередбачуваними. Але треба пам’ятати, що будь-яка робота важка до того часу, поки її не полюбиш, а потім вона стає легше і приносить задоволення», — додав Андрій Пащук.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии