Поліція затримала чоловіка, який незаконно заволодів майном підприємства майже на 2 мільйони гривень

Зловмисник разом зі спільниками, шляхом підроблення документів, заволодів часткою корпоративних прав засновника компанії та привласнив комплекс господарських будівель. Фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі.

Слідчі Головного слідчого управління Нацполіції розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.206-2 (Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації) Кримінального кодексу України, в рамках якого зловмисника було оголошено в розшук.

Поліцейські встановили, що фігурант разом зі спільниками, увійшовши в довіру власника, підробили господарські документи підприємства. Це дало змогу зловмиснику заволодіти часткою корпоративних прав засновника компанії та комплексом господарських споруд на території Одеської області. У результаті протиправних дій чоловік привласнив майна загальною сумую на майже 2 мільйони гривень.
16 червня працівники Департаменту карного розшуку спільно з УКР ГУНП в Одеській області, провівши оперативні та розшукові заходи, встановили місце перебування зловмисника. Його затримали у місті Одеса. Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу.
Наразі досудове слідство триває. Поліцейські встановлюють усі обставини кримінального правопорушення.
Управління комунікації

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии