Оголошено підозру підряднику, який привласнив кошти, виділені на ремонт відділення поліції Прикарпаття

Оперативники внутрішньої безпеки поліції викрили приватного підприємця на невиконанні умов договору проведення ремонтних робіт у приміщенні одного з відділень івано-франківської поліції. Завдяки махінаціям з документами фігурантові вдалося привласнити понад 260 000 гривень державних коштів.

Співробітники Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ встановили факт невиконання службовою особою умов договору проведення ремонтних робіт. Зокрема наприкінці 2019 року за умовами договору підрядник, в особі директора одного з приватних підприємств, зобов’язався виконати капітальний ремонт приміщень Тлумацького відділення поліції Прикарпаття. Ремонтні роботи підприємець виконав не у повному обсязі, до звітних актів вніс неправдиві відомості, що дало йому змогу привласнити понад 260 000 гривень бюджетних коштів.

Оголошено підозру підряднику, який привласнив кошти, виділені на ремонт відділення поліції Прикарпаття


За матеріалами внутрішньої безпеки поліції слідчі ГУНП Івано-Франківщини під процесуальним керівництвом обласної прокуратури розпочали кримінальне провадження.



Фігуранту вже оголошено про підозру за ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.



Підряднику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Департамент внутрішньої безпеки

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии