На Запоріжжі поліцейські вночі розшукали трьох малолітніх дітей, які зникли безвісти

У Мелітополі правоохоронці близько чотирьох годин в темну добу проводили пошукові заходи, знайшли маленьких втікачів та повернули додому. Під час подорожі відносно дітей правопорушень чи злочинів скоєно не було.

12 червня близько 22:00 до Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшла заява від місцевої мешканки 1981 року народження про те, що її 7-річний син поїхав з дому на велосипеді та місце знаходження його невідоме. Приблизно через годину до поліції звернулась ще одна мати. Жінка 1980 року народження повідомила про зникнення двох її синів 7 та 9 років, які пішли з дому близько двох годи тому та місце знаходження їх невідоме.

Керівництвом Мелітопольського відділу поліції на розшук малолітніх дітей було скеровано усі підрозділи поліції. Працівники групи реагування патрульної поліції отримали прикмети дітей та відпрацьовували прилеглу територію. Співробітники ювенальної превенції встановили, що усі троє втікачів є друзями, учнями однієї з загальноосвітніх шкіл та мешкають в одному районі міста, на Новому Мелітополі. Поліцейські з’ясували, що 7-річний хлопчик після того, як мати не відпустила його кататися на велосипеді, втік з дому. Хлопець поїхав на велосипеді до свої друзів-братів. Потім усі троє відправились гуляти містом. Пошук дітей було ускладнено темрявою та зливою. Щоб встановити місцезнаходження маленьких втікачів, ювенальні поліцейські спілкувалися з їх друзями та сусідами, відпрацьовували прилеглу місцевість, а саме кладовище, поле, господарчі споруди, які знаходяться на околиці міста.

13 червня близько 2 години ночі ювенальні поліцейські разом з одним із батьків розшукали хлопчиків у Новому Мелітополі. Втікачі, побачивши дорослих, ховалися від них в кущах біля однієї з крамниць.

На Запоріжжі поліцейські вночі розшукали трьох малолітніх дітей, які зникли безвісти


Під час мандрівки з дітьми, на щастя, нічого погано не сталося. Правопорушень чи злочинів відносно малолітніх скоєно не було. Дітей повернули батькам.

З маленькими втікачами ювенальні поліцейські у Мелітопольському відділу поліції провели профілактичну бесіду та пояснили чим небезпечні мандрівки без супроводу дорослих. Відносно батьків складені протоколи за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии