Поліцейські зі складу ООС провели відпрацювання прифронтового селища Новотроїцьке

Заходи проведено з метою попередження та розкриття злочинів, виявлення антигромадського елементу, стабілізації оперативної обстановки та забезпечення охорони публічного порядку та безпеки громадян на території Волноваської оперзони.

Поліцейські зі складу ООС провели відпрацювання прифронтового селища Новотроїцьке


Оперативно-профілактичні відпрацювання відбулися за наказом начальника Головного управління Нацполіції в Донецькій області Миколи Семенишина та командуючого ООС генерал-лейтенанта Володимира Кравченка.

У патрулюванні було задіяно 70 правоохоронців, серед яких - працівники управлінь карного розшуку та превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області, вибухотехнічної служби, Кінологічного центру, патрульної поліції, спецпризначенці КОРДу, співробітники поліції Волноваської оперативної зони, додані сили з інших областей та Національної гвардії України.

Під час відпрацювання було перевірено 527 громадян, у тому числі 12 осіб у державному розшуку та 9 осіб, причетних до незаконних збройних формувань. З метою встановлення випадків порушення правил безпеки дорожнього руху перевірено 196 транспортних засобів, у результаті чого складено 6 адміністративних протоколів.

На території приватного будинку було виявлено незаконний прийом металобрухту. Відомості про факт правопорушення внесено до Єдиного реєстру державних розслідувань за попередньою кваліфікацією - ст. 213 «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом» Кримінального кодексу України.

За порушення норм дозвільної системи складено 3 адміністративних протоколи та вилучено 1 одиницю мисливської зброї за порушення умов зберігання.

Також на околиці населеного пункту було виявлено гранату Ф-1, встановлену за принципом «розтяжка». Співробітники вибухотехнічної служби вилучили вибуховий пристрій та передали для подальшого знищення до ДСНС.

Оперативний стан у Волноваському районі залишається контрольованим. Поліція продовжує забезпечувати безпеку населення в штатному режимі.











Відділ комунікації поліції Донецької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии