На морському узбережжі Херсонської області відкрились 4 поліцейські станції

На Херсонщині офіційно стартував літній оздоровчий сезон, який цього року пройде з урахуванням вимог карантину. Для безпеки громадян у курортних районах розпочали свою роботу 4 поліцейські станції.

За попередніми прогнозами, очікується збільшення кількості відпочивальників. Тому у курортних районах поліція працюватиме у посиленому режимі і з дотриманням карантинних вимог. Для безпеки відпочивальників, підтримання публічного порядку та попередження правопорушень у курортних районах почали роботу 4 поліцейські станції: "Залізний Порт", "Лазурне", "Хорли" та "Арабатська стрілка". Вони діятимуть упродовж всього курортного сезону.

На морському узбережжі Херсонської області відкрились 4 поліцейські станції



«Запевняю, що поліція готова забезпечити спокійний відпочинок громадян, запобігати злочинам, якісно та своєчасно надавати допомогу відпочивальникам. Ми провели інструктажі та стройові огляди з особовим складом, всі націлені на безумовне виконання службових обов’язків. Ми зробимо все можливе, щоб гості та місцеві жителі почувалися у безпеці та в будь-якій ситуації розраховували та отримали допомогу поліції», - зазначив начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін.



Поліцейські будуть патрулювати прибережну зону, попереджати і розкривати злочини та правопорушення. Посилену увагу правоохоронці приділять контролю за дотриманням карантинних вимог. Будуть діяти спільні СОVID-патрулі поліцейських та працівників інших служб. Вони вестимуть боротьбу зі стихійною торгівлею, перевірятимуть дотримання карантинних вимог власниками пансіонатів та готелів.



За безпекою на воді стежитимуть працівники відділення поліції в порту «Херсон» на службових катерах.


Відділ комунікації поліції Херсонської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии