У Старосинявському районі на Хмельниччині запрацювала вже друга поліцейська станція

Нагадаємо, що у травні в селі Адампіль Старосинявського району на базі місцевого центру безпеки запрацювала поліцейська станція. А вже вчора, 12 червня, у самому райцентрі безпосередньо у приміщенні ОТГ відчинила двері вже друга поліцейська станція в районі.

У Старосинявському районі на Хмельниччині запрацювала вже друга поліцейська станція


Особливістю Старосинявської об’єднаної територіальної громади є те, що вона утворилася шляхом об’єднання усіх сіл району. У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» відповідну підготовку пройшли 4 поліцейських офіцера громади, які отримали сучасні транспортні засоби, усе необхідне спорядження і наразі працюють на території району.


Першу поліцейську станцію на території ОТГ відкрили у найбільшому селі району — Адамполі. А другу вирішили облаштувати безпосередньо в приміщенні адміністративної будівлі ОТГ.


Доволі часто під час сесій чи на прийомі громадян піднімаються питання, які безпосередньо стосуються роботи поліцейських. Тому дуже добре, що відтепер вони з нами будуть в одній будівлі і завжди зможуть надати оператувну консультацію громадянам, — говорить Віталій Здебський, голова Старосинявської ОТГ.


Під час відкриття станції не обійшлося і без невеличких приємностей. Напередодні Дня дільничного офіцера, який візначатиметься 18 червня, заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області Вадимом Бирко відзначив поліцейського офіцера громади Віталія Білика, який ініціював створення даної станції та активно допомагав її облаштовувати. За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, особистий внесок в забезпеченні публічної безпеки і порядку, налагодження взаємодії з громадськістю його нагороджено відзнакою «За службу державі».



Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии