Херсонські поліцейські затримали групу наркоділків за незаконне вирощування марихуани загальною вартістю близько мільйона гривень

Сьогодні на Херсонщині поліцейські провели обшуки у групи осіб, які незаконно вирощували канабіс у підвально-ангарних приміщеннях. Наркоділки збували марихуану по всій території області та за її межами. За цінами «чорного ринку» вартість вилученої марихуани становить близько мільйона гривень.

Працівники Управління стратегічних розслідувань спільно зі слідчим управлінням ГУНП в Херсонській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури затримали групу наркоділків, які вирощували та збували марихуану. Правоохоронці встановили, що двоє 38-річних жителів Білозерського району організували наркобізнес з мільйонними оборудками. Чоловіки облаштували закриті підвально-ангарні приміщення, де вирощували марихуану.

Херсонські поліцейські затримали групу наркоділків за незаконне вирощування марихуани загальною вартістю близько мільйона гривень



У результаті проведених слідчих та оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що для забезпечення охорони території та недопущення проникнення на неї сторонніх осіб чоловіки закріпили по периметру паркану електричний дріт та встановили камери відеоспостереження. Під час обшуків у підозрюваних поліцейські вилучили 50 кілограмів готової до вживання марихуани та все обладнання для вирощування наркорослин.



Наразі вирішується питання про затримання наркоділків в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Кримінальне провадження розпочате за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии