Поліцейські затримали раніше судимого чоловіка за крадіжку автодзеркал

Зловмисником виявився 22-річний річний чоловік, який перебуває у розшуку за ухилення від громадських робіт. Тепер за скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Поліцейські затримали раніше судимого чоловіка за крадіжку автодзеркал


Вночі до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Беретті Деснянського району невідомий знімає дзеркала з іномарки. За викликом негайно виїхали працівники полку поліції особливого призначення №1 та на місці затримали правопорушника. При ньому виявили дзеркала від іномарки, які він щойно встиг зняти. Для документування події прибула слідчо-оперативна група районного управління поліції.



При собі чоловік мав два предмета, схожі на ножі, за допомогою яких він демонтував дзеркала від іномарки.

Правопорушником виявився 22-річний місцевий мешканець, раніше судимий за крадіжку. Тоді суд призначив фігуранту покарання у вигляді громадських робіт, але чоловік усіляко ухилявся від їх виконання, за що був оголошений у розшук.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.



Слідчі Деснянського управління поліції оголосили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Поліцейські також перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території столиці.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии