Поліція посилила заходи безпеки біля приміщення Шевченківського районного суду столиці

Для забезпечення публічної безпеки і порядку задіяно працівників структурних підрозділів столичної поліції та військовослужбовців Національної гвардії України.

Сьогодні біля судової установи зібралися громадяни для проведення акції. Відтак, задля забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції та військовослужбовці Національної гвардії України посили заходи безпеки біля адміністративної установи. Охорону суду, пропускний режим до приміщення та забезпечення правопорядку безпосередньо у залі судового засідання здійснюється представниками Служби судової охорони відповідно до їх службових повноважень. Працівники поліції діалогу проводять з учасниками акції превентивні заходи та профілактично-роз’яснювальні бесіди з метою не допущення будь-яких правопорушень.

Під час проведення таких превентивних заходів у одного з учасників поліцейські виявили травматичний пістолет з дозволом на його зберігання. Окрім цього встановлено, що він на даний час перебуває у статусі підсудного за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зараз з ним працюють поліцейські та встановлюють усі обставини та мотиви його перебування зі зброєю під час проведення масових заходів.
Правоохоронці звертаються до організаторів та учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадський порядок та сприяти поліцейським у виконання ними службових обов’язків.

Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии