Поліцейський з Івано-Франківська переміг на Кубку світу з гирьового спорту

Поліцейський роти поліції особливого призначення ГУНП в Івано-Франківській області здобув перемогу на Кубку світу з гирьового спорту.

22-річний Сергій Шваб вже понад три роки займається гирьовим спортом і, працюючи у поліції, продовжує тренуватися.

Власними спортивними досягненнями завдячує брату, який колись запросив Сергія на своє тренування, а також тренеру – Заслуженому майстру спорту України Роману Михальчуку, який помітив потенціал. Власне, з цього усе почалося. Згодом хлопець виконав норматив і став кандидатом у майстри спорту, потім – чемпіоном України у ваговій категорії до 60 кг і до 68 кг.

Коли почув про набір у роту поліції особливого призначення, зацікавився і вирішив спробувати свої сили. Сергій успішно пройшов відбір та навчання, а зараз гідно виконує службові обов’язки.
У травні поліцейський став учасником змагань у вазі до 74 кг. Щоправда, у дистанційному форматі - через карантинні обмеження. За регламентом Кубка усі учасники записували свої виступи на відео одним безперервним кадром. Спершу зафіксовували зважування гирі, далі зважувався сам спортсмен, і тоді протягом 10 хвилин він виконував свою вправу.

Сергій Шваб все виконав, і судді зафіксували перемогу прикарпатця у групі "Еліт". Його результат – 118 підйомів 32-кілограмової гирі ривком. Поліцейський зізнається, що тепер головне – якнайшвидше реалізувати мрію: здобути майстра спорту.
Відділ комунікації поліції Івано-Франківської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии