Патрульні поліцейські затримали сумчанина, який скоїв розбійний напад на мешканця столиці

Під приводом підвезти додому зловмисник по дорозі до вигаданої автівки застосував речовину сльозогінної дії, відібрав у потерпілого особисті речі та втік на таксі.

До чергової частини столичної поліції звернувся мешканець Києва та повідомив про те, що на Гідропарку на нього напали двоє невідомих та відібрали особисті речі. На місце події негайно виїхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група.

За словами 44-річного потерпілого, подія сталася біля ресторану. Коли чоловік вийшов на вулицю, до нього підійшов невідомий та запропонував підвезти додому. Дорогою до вигаданої автівки зловмисник бризнув в обличчя заявнику з газового балончика, після чого відібрав у нього годинник, мобільний телефон і гаманець з грошима та втік на таксі.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники патрульної поліції затримали підозрюваного у Печерському районі столиці в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це –36-річний мешканець міста Суми, раніше судимий за пограбування та шахрайство. У транспортному засобі, на якому втік правопорушник, правоохоронці виявили та вилучили речові докази.

Патрульні поліцейські затримали сумчанина, який скоїв розбійний напад на мешканця столиці



Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 105 тисяч гривень. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.




Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии