У Києві оперативники затримали місцевого мешканця, який обікрав іномарку

Зловмисник пошкодив замок багажника та викрав звідти автомобільний компресор, домкрат та розкладний стілець і намагався зникнути. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Працівники карного розшуку Дніпровського управління поліції на стоянці біля гіпермаркету на вулиці Братиславській затримали чоловіка за підозрою у скоєні крадіжки з автомобіля.

У Києві оперативники затримали місцевого мешканця, який обікрав іномарку


Як з’ясувалося, поки власниця іномарки пішла за покупками, зловмисник за допомогою ножиців пошкодив замок багажного відсіку та поцупив звідти все, що можна було б продати: автомобільний компресор, домкрат та розкладний стілець.



Правопорушником виявися киянин, 1991 року народження, раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Працівники поліції вилучили речові докази, які повернуть власниці після проведення експертиз.



Слідчі Дніпровського управління поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.



Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі. Також правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території Києва.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии