У столиці поліцейські затримали молодика, який пограбував 90-річну киянку в її власній квартирі

Зловмисник проник у помешкання через вікно, забрав із гаманця старенької гроші, телефон і втік. Слідчі оголосили затриманому про підозру, а суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою.

До Шевченківського управління поліції звернулася 90-річна місцева мешканка із заявою про те, що її пограбували у власній квартирі на вулиці Саксаганського. Жінка розповіла поліцейським, що вночі вона прокинулась від шуму та побачила у кімнаті юнака. Він забрав із гаманця гроші та мобільний телефон, а після вискочив через відкрите вікно на вулицю й втік.

Як розповів заступник начальника відділу поліції №1 Шевченківського управління поліції Олег Гурчин, отримавши прикмети зловмисника, правоохоронці розпочали пошуки:

«Ми провели комплекс першочергових оперативно-розшукових заходів та у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали 22-річного уродженця Донецької області. Він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок та злочинів, пов’язаних із зберіганням наркотиків».

У столиці поліцейські затримали молодика, який пограбував 90-річну киянку в її власній квартирі


Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 42 тисячі гривень. Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии