У столиці поліцейські допомогли влаштуватися до «кризової кімнати» жінці, якій батько погрожував ножем

Між родичами виникла сварка, у ході якої чоловік схопив ножа та почав ним погрожувати. Жінка разом із дев’яти місячною дитиною втекла з дому і зараз перебуває під опікою профільних служб, а правоохоронці склали на кривдника адміністративний протокол.

До чергової частини поліції Києва від мешканця Шевченківського району надійшло повідомлення про те, що його донька з онуком пішла з дому та не повернулись. Оскільки раніше на цій адресі фіксували сімейні конфлікти, то на виклик негайно виїхали поліцейські мобільної групи реагування на домашнє насильство.

Правоохоронці опитали заявника та з’ясували, що напередодні між ним та донькою виникла сварка. У ході з’ясування відносин чоловік почав погрожувати жінці ножем, а відтак вона пішла з дому разом із дев’ятимісячною дитиною.
Співробітники Шевченківського управління поліції розшукали потерпілу та доправили її разом із дитиною до «кризової кімнати» для осіб, що постраждали від сімейного насилля. У період перебування у кімнаті кризового реагування потерпілій надаватиметься необхідна допомога профільними службами.

У столиці поліцейські допомогли влаштуватися до «кризової кімнати» жінці, якій батько погрожував ножем


Окрім цього, на порушника поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии