Поліцейські встановлюють обставини стрілянини на промтоварному ринку (ОНОВЛЕНО)

Внаслідок події поранення отримали двоє людей. Їх доставлено до лікарні.

Попередньо встановлено, що сьогодні вранці до магазину тканин на промтоварному ринку зайшли невідомі в масках та здійснили кілька пострілів з імовірно травматичної зброї у бік працівників торговельного закладу.

У результаті тілесні ушкодження отримали двоє чоловіків. Їм надається медична допомога. Самі ж правопорушники сіли у свої автомобілі та поїхали.

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Встановлюють обставини події та особи, які до неї причетні.

Поліцейські встановлюють обставини стрілянини на промтоварному ринку (ОНОВЛЕНО)


ОНОВЛЕНО:

Вранці на промтоварному ринку невідомі особи в масках зайшли до магазину тканин, вчинили погром зі стріляниною, побили працівників та втекли з місця події на двох мікроавтобусах. Для встановлення місця знаходження та затримання цих осіб в дію був введений оперативний план «Перехоплення».

В результаті стрілянини поранення отримали двоє чоловіків. Їх доставили до лікарні.

Працівники торговельного закладу, розуміючи, що до цього у них був конфлікт через місця паркування автомобілів зі співвітчизниками, які також торгують тканинами на ринку, озброїлись пістолетом для відстрілу гумових куль та битами та пішли до їхнього магазину, де побили вікна. Поліцейські, які прибули на місце події, припинили протиправні дії та доставили до відділення поліції 10-х осіб.

Наразі подію кваліфіковано за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України як хуліганство. Тривають заходи щодо встановлення та притягненню до відповідальності всіх учасників злочину.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии