Чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро, затримано

Під час перемовин із правопорушником спілкувалися психологи. Після його затримання жодних небезпечних предметів чи речовин не виявлено. За фактом події розпочато кримінальне провадження.

Нагадаємо, що до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий погрожує підірвати міст Метро. На місце події негайно прибули слідчо-оперативні групи Головного і районного управлінь поліції та спеціалісти інших профільних служб.

Як зазначив керівник поліції Києва Андрій Крищенко, особу правопорушника встановлено – це мешканець Київської області, 1988 року народження:

«На місці події працювало близько 300 правоохоронців, у тому числі кінологи та спецпризначенці, а також ми задіяли два службових катери річкової поліції та бронетехніку. Ніяких конкретних вимог чоловік не висував, а підозріла валіза, якою він погрожував, за попереднім оглядом експертів-вибухотехніків, жодних вибухових чи небезпечних предметів або речовин не містила. Затриманого доставлено до районного управління поліції та викликано медиків. Попередньо відомо, що раніше чоловік притягувався до адміністративної відповідальності».

Правопорушника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро, затримано


Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии