Столичні правоохоронці протягом доби припинили діяльність трьох нелегальних гральних закладів

Під час обшуків слідчі вилучили із приміщень 40 комплектів комп’ютерної техніки, а також інші речові докази незаконної діяльності. За даними фактами розпочато кримінальні провадження.

У ході відпрацювання Святошинського району столиці правоохоронці виявили діяльність гральних закладів на вулицях Ірпінській та Якуба Колоса. На місці події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала правопорушення.

Столичні правоохоронці протягом доби припинили діяльність трьох нелегальних гральних закладів


Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, біля закладів працювали камери відео спостереження, а адміністратори, за попередньою домовленістю за телефоном, запускали своїх «постійних» клієнтів:

«У ході проведення невідкладних обшуків ми вилучили 40 комплектів комп’ютерної техніки та гральні столи, а також мобільні телефони, чорнові записи та гроші, отримані у процесі незаконної діяльності. Розпочато кримінальні провадження за частиною статті 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією грального обладнання. Проводяться слідчі дії задля встановлення осіб, які причетні до організації цієї незаконної діяльності».




Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Мельник

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии