Слідчі столичної поліції завершили досудове розслідування відносно чоловіка, який пограбував пенсіонера

Зловмисник вихопив із рук дідуся барсетку, в якій знаходились гроші й мобільний телефон, та втік. За скоєне йому загрожує до шести років ув’язнення.

Наприкінці квітня до Деснянського управління поліції звернувся 86-річний місцевий мешканець та повідомив про те, що на вулиці Мілютенка його пограбував невідомий. На виклик виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

Як повідомив слідчий Деснянського управління поліції Сергій Бобров, працівники карного розшуку встановили місце знаходження мобільного телефону потерпілого, а згодом затримали 31-річного мешканця району:

«Нам він розповів, що побачив на вулиці дідуся та вирішив його пограбувати: вихопив із рук барсетку, у якій знаходилися вісім тисяч гривень та мобільний телефон, та втік. Затриманий у 2018 році вже був засуджений за аналогічний злочин».

Окрім цього, встановлено, що у Деснянському районному суді розглядається обвинувальний акт за фактом вчинення фігурантом розбійного нападу.

«Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Наразі досудове розслідування за фактом пограбування мешканця Лісового масиву теж завершено та обвинувальний акт направлено до районного суду, який визначить покарання за вчинення двох злочинів», - додав Сергій Бобров.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии