Поліція Дніпра затримала чоловіка, який повідомив про замінування будівлі облдержадміністрації та обласної ради

В ході обстеження приміщень жодного вибухового та небезпечного для життя пристрою виявлено не було.

Повідомлення про замінування надійшло до поліції 27 травня близько 17.00. Невідомий повідомив, що в адміністративних будівлях органів влади, розташованих на проспекті Олександра Поля, закладено 17 кілограм вибухової речовини та найближчим часом станеться вибух.

Поліція Дніпра затримала чоловіка, який повідомив про замінування будівлі облдержадміністрації та обласної ради


На місце події виїхали поліцейські. Експерти-вибухотехніки обстежили територію приміщень Дніпропетровської облдержадміністрації та Дніпропетровської обласної ради. Під час обстеження було евакуйовано 700 осіб.

В ході оперативних заходів працівники карного розшуку того ж дня встановили та затримали 32-річного жителя Солонянського району. У чоловіка вилучили сім-карту та телефон, з якого надійшло повідомлення про неправдиве замінування.



За вказаним фактом слідчі Дніпровського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру та обрання запобіжного заходу. За неправдиве повідомлення про замінування йому загрожує від 2-х до 6 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Дніпровського відділу поліції

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии