На Закарпатті волинські правоохоронці затримали зловмисника за викрадення більше мільйона гривень

У травні минулого року зловмисники викрали більше мільйона гривень та ювелірні вироби з помешкання місцевого жителя області. Наразі один з правопорушників знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, іншому заочно оголошено про підозру.

На Закарпатті волинські правоохоронці затримали зловмисника за викрадення більше мільйона гривень


Сьогодні поліцейські управління карного розшуку, слідчі поліції Волинської області, слідчі Горохівського відділу поліції спільно з працівниками управління КОРД провели санкціоновані обшуки за чотирма адресами у Закарпатській області в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України

В одному з помешкань виявили громадянина, який підозрюється у скоєнні крадіжки значної суми коштів та вчиненні ряду аналогічних злочинів у різних областях України та на Волині.



Заходи відбувались під процесуальним керівництвом прокуратури.

Разом зі спільником затриманий у травні 2019 року проник в оселю місцевого підприємця з Горохова, звідки шляхом демонтажу, викрав металевий сейф. У сейфі зберігалися ювелірні вироби із золота та грошові кошти у сумі 400 тисяч гривень та 50 тисяч доларів.

Сьогодні, 27 травня, одного з крадіїв поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК України. Завтра суд обиратиме йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.



За вчинення крадіжки в особливо великих розмірах або організованою групою чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Сектор комунікації поліції Волинської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии