Київські поліцейські затримали групу «квартирників»

Зловмисники через вікно проникли до квартири на третьому поверсі, забрали гроші та дорогоцінності. Слідчі повідомили затриманим про підозру у скоєнні злочину та суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

У ході реалізації оперативної інформації працівники карного розшуку столичного главку викрили групу квартирних крадіїв. Зловмисників затримали відразу після скоєння крадіжки із квартири на вулиці Вільгельма Котарбінського.

Київські поліцейські затримали групу «квартирників»


Правоохоронці з’ясували, що подільники під’їхали до будинку на автомобілі. Двоє чоловіків залишилися на вулиці спостерігати за навколишньою обстановкою, а інші двоє – пошкодили металопластикове вікно на третьому поверсі, проникли до квартири та забрали гроші й цінні речі.



У ході поверхневого огляду у спільників співробітники поліції виявили та вилучили викрадене та знаряддя злочину. Двох фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затримані – уродженці іншої держави.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За погодженням із Київською місцевою прокуратурою № 10 слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні злочину.

Шевченківський районний суд столиці обрав зловмисникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии