На Сумщині слідчі поліції завершили розслідування щодо керівника оборонного держпідприємства, який підозрюється в отриманні хабаря

Відповідний обвинувальний акт слідчі ГУНП в Сумській області скерували до суду. Зловмиснику загрожує покарання до шести років позбавлення волі.

Працівники слідчого управління ГУНП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокурорів Офісу Генерального прокурора провели низку слідчих та оперативно-розшукових заходів, у результаті яких викрили злочинну діяльність керівника державного підприємства.

Нагадаємо, що у лютому 2020 року, поліція Сумщини затримала 47-річного директора одного з стратегічних оборонних підприємств, розташованого у місті Шостка. Чоловіка викрили в ході отримання неправомірної вигоди в 5 000 доларів США від фізичної особи підприємця за укладення договору зберігання та надання можливості використання приміщень на території оборонного підприємства для ведення господарської діяльності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.2 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, слідчі поліції Сумщини завершили. 21 травня 2020 року обвинувальний акт скеровано до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

(за матеріалами Управління стратегічних розслідувань)

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии