У Києві поліцейські розшукали чоловіка, який пограбував неповнолітнього

Зловмисник відібрав у 16-річного потерпілого мобільний телефон. За скоєне фігуранту загрожує до чотирьох років ув’язнення.

До чергової частини Солом’янського управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Волгоградській у нього забрали мобільний телефон. За вказаною адресою негайно виїхали екіпаж патрульних поліцейських, група швидкого реагування та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Поспілкувавшись із потерпілим, поліцейські з’ясували, що хлопець відпочивав із малознайомими чоловіками у квартирі, куди його запросили у гості. Під час застілля один із них зненацька підійшов до неповнолітнього, схопив за шию та відібрав мобільний телефон.

Менш ніж за годину відпрацювання території працівники поліції побачили схожого за описом чоловіка та у ході поверхневого огляду виявили у нього гаджет потерпілого. Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманий – раніше не судимий житель столиці, 1976 року народження.

Слідчим Солом’янського управління поліції повідомлено чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии