Слідчі повідомили про підозру двом киянам за вчинення розбійного нападу на столичній Оболоні

Зловмисники увірвались у квартиру, забризкали господаря та його гостя перцевим газом, відібрали їх телефони та втекли. Їх затримали та суд обрав запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.

Слідчі повідомили про підозру двом киянам за вчинення розбійного нападу на столичній Оболоні




До чергової частини поліції Києва звернувся чоловік, який повідомив, що на нього з товаришем у квартирі на Героїв Сталінграда напали двоє чоловіків. На місце події прибула слідчо-оперативна група для документування злочину.



Як розповів начальник Оболонського управління поліції Євген Худяков, правоохоронці опитали потерпілих та розпочали пошуки розбійників:

«Ми встановили, що до квартири одного з потерпілих увірвались двоє чоловіків. Вони застосували сльозогінний балончик, потім здійснили кілька пострілів із травматичного пістолета й побили власника та його гостя. Далі зловмисники забрали у потерпілих мобільні телефони та втекли. Згодом ми встановили особи нападників та їх затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».



Затримані – кияни, 1996 та 2001 років народження. Слідчі оголосили їм про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Оболонський суд столиці обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Фігурантам загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.




Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии