Київські поліцейські затримали батька за вбивство сина

Під час сімейної сварки чоловік вдарив ножем родича. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Ввечері до чергової частини поліції Києва зателефонувала жінка, яка повідомила про те, що у під’їзді виявила сина з ножовим пораненням. На місце події відразу прибули слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, патрульні поліцейські та судово-медичний експерт.

Київські поліцейські затримали батька за вбивство сина



Як розповів начальник Оболонського управління поліції Євген Худяков, правоохоронці опитали мешканців будинку та розпочали пошуки підозрюваного:

«Ми встановили, що між родичами виник конфлікт, у ході якого батько схопив кухонний ніж та вдарив ним у груди сина. 40-річний потерпілий від отриманої травми помер на місці. Через декілька годин ми затримали підозрюваного, який переховувався у родичів».



Затриманим виявився неодноразово судимий 60-річний чоловік, його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.



За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк 15-ти років.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии