На Полтавщині правоохоронці викрили злочинну групу, яка виготовляла та збувала амфетамін

Під час санкціонованих обшуків, проведених в автомобілях та за адресами проживання фігурантів, а також ймовірних пособників, вилучено психотропів і наркотиків рослинного походження на суму понад 100 тисяч гривень.

На Полтавщині правоохоронці викрили злочинну групу, яка виготовляла та збувала амфетамін


Групу наркоділків, яка діяла на території Миргорода та Миргородського району, викрили працівники Миргородської місцевої прокуратури спільно з управлінням протидії наркозлочинності поліції Полтавщини. До затримання трьох місцевих жителів, підозрюваних у незаконному обігу наркотиків, були залучені слідчі Миргородського відділу поліції, спецпризначенці батальйону поліції особливого призначення та інспектори Кінологічного центру поліції області.



Під час обшуків слідчі вилучили зіп-пакети з амфетаміном, полімерні пакети, місткості та скляний посуд з канабісом, електронні ваги, пристрої для вживання наркотиків, понад 800 рослин конопель, мобільні телефони, пістолет з набоями, банківські карти й 50 тисяч гривень готівкою.



Андрій Гарастюк, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:

«Трьом фігурантам повідомили про підозру у незаконному виготовленні, зберіганні та збуті наркотичних засобів. Усім обрано запобіжні заходи: двоє чоловіків перебувають під вартою, один – під цілодобовим домашнім арештом. Також поліція перевіряє на причетність до незаконної діяльності цієї групи ще двох осіб. На даний час триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна».




На майно підозрюваних, вартість якого становить понад пів мільйона гривень, накладено арешт. У кримінальному провадженні призначено низку судових експертиз. Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Полтавщини

(за матеріалами управління протидії наркозлочинності поліції області)

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии