Столичні оперативники затримали молодика за незаконне заволодіння мопедом місцевого мешканця

Тепер йому загрожує до восьми років ув’язнення з конфіскацією майна або без такої.

До столичної поліції надійшло повідомлення про викрадення мопеду на вулиці Курнатовського. Працівники поліції належним чином зареєстрували порушення та розпочали пошуки зловмисника та транспортного засобу.

Як з'ясувалося, власник залишив мопед на ніч на стоянці біля магазину, а вранці виявив його пропажу. Працівники карного розшуку Дніпровського управління поліції виявили викрадений мопед в одному з під'їздів багатоповерхівки. Його вилучили та після проведення слідчих дій його буде повернуто власникові.

Правоохоронці переглянули записи з камери відеонагляду, що допомогло їм встановити особу крадія. Ним виявився місцевий мешканець, 1997 року народження. Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він розповів, що помітив мопед на вулиці, вирішив ним заволодіти та продати.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід - нічний домашній арешт. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии