У Києві суд призначив покарання двом грабіжникам

Чоловіки відібрали у потерпілого гроші та мобільний телефон і втекли. За скоєне вони чотири роки та п‘ять місяців проведуть за ґратами.

До поліцейських, які перебували на території залізничного вокзалу, звернувся чоловік та повідомив, що на площі Вокзальній його пограбували незнайомці. На місце виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції для встановлення усіх обставин події.

Працівники поліції поспілкувались із потерпілим, який пояснив, що до нього підійшли двоє невідомих чоловіків та почали вимагати гроші. Коли заявник відмовив, зловмисники відібрали гаманець і мобільний телефон.

У ході відпрацювання отриманої інформації поліцейські розшукали нападників та затримали їх у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі з’ясували, що зловмисники – уродженці Сумщини та Херсонщини, які вже притягувались до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, а також вчинення шахрайських дій.

Вироком Солом’янського районного суду у місті Києві фігурантів за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, засудили до чотирьох років п’яти місяців позбавлення волі.
Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии