Київські поліцейські затримали двох чоловіків за крадіжку коліс із автомобіля

Правоохоронці перевіряють причетність правопорушників до скоєння аналогічних злочинів не території столиці. Спільникам загрожує до пяти років позбавлення волі.

Під час відпрацювання Подільського району співробітники карного розшуку на вулиці Олександра Олеся затримали двох осіб за вчинення крадіжки з автомобіля. Для документування злочину за вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Київські поліцейські затримали двох чоловіків за крадіжку коліс із автомобіля


Правоохоронці встановили, що чоловіки за допомогою спеціальних інструментів демонтували чотири колеса з автомобіля «Хюндай» та поклали їх до власної автівки. Під час невідкладного обшуку слідчі вилучили речові докази, серед яких домкрат та інші приладдя для шиномонтажу.





Затриманими виявились 36-річний раніше не судимий мешканець Київської області та 29-річний місцевий мешканець, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та хуліганство.



Фігурантам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Киянину суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а його спільнику – цілодобовий домашній арешт. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии