Столичні поліцейські затримали двох чоловіків за пограбування пенсіонерки

Зловмисники відібрали у 83-річної бабусі золоті сережки та намагалися втекти. Грабіжників заарештовано, їм загрожує до восьми років ув’язнення.

Ввечері до чергової частини поліції Києва надійшла інформація про пограбування літньої жінки. Біля будинку на вулиці Декабристів перехожі затримали одного з грабіжників, а інший з золотими прикрасами потерпілої втік. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та наряди патрульної поліції.

Столичні поліцейські затримали двох чоловіків за пограбування пенсіонерки


На місці події правоохоронці встановили, що двоє невідомих зайшли слідом у під’їзд за пенсіонеркою, в якої побачили золоті сережки. У коридорі біля квартири на першому поверсі зловмисники почали вимагати у бабусі зняти прикраси, а коли старенька відмовила, силою зняли ювелірні вироби та втекли. На вулиці жінка стала звати на допомогу, а відтак випадкові перехожі затримали одного з грабіжників.


Як повідомив виконуючий обов’язки начальника Дарницького управління поліції Олександр П’ятниківський, у результаті розшукових заходів працівники кримінальної поліції затримали іншого підозрюваного, який встиг здати сережки до ломбарду:

«Затриманими виявилися раніше судимі місцеві мешканці, 27 та 38 років. Молодший з них відбував покарання за скоєння квартирної крадіжки, розбійного нападу та незаконного заволодіння транспортним засобом, другий має судимість за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків».


Слідчі Дарницького управління поліції повідомили чоловікам про підозру у вчиненні грабежу, поєднаному з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище та відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. На час досудового слідства підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фігурантам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Євген Ласкін

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии