Київські оперативники затримали одесита за незаконне заволодіння моторолером

За даним фактом розпочате кримінальне провадження. Раніше судимому чоловіку за крадіжку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До чергової частини поліції Києва звернувся 51-річний місцевий мешканець. Він розповів, що протягом ночі невідомий заволодів його моторолером "Ямаха Вокс", який він залишив біля будинку у провулку Політехнічному. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця події та задокументувала правопорушення.

Київські оперативники затримали одесита за незаконне заволодіння моторолером


Як розповів заступник начальника відділу поліції № 1 Шевченківського управління поліції Олексій Савор, правоохоронці опитали потерпілого та розпочали пошуки зловмисника:

"Ми проглянули записи з вуличних камер, завдяки чому встановили напрямок руху правопорушника, а у ході оперативно-розшукових заходів затримали зловмисника. Це – одесит, 1988 року народження, раніше судимий за крадіжку».



Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У затриманого вилучили моторолер, який після проведення необхідних слідчих дій повернуть законному власнику.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии