Слідчі столиці повідомили про підозру чоловіку, який пограбував киянку

Правопорушник підбіг до перехожої, штовхнув її на землю та відібрав у неї сумку з особистими речами. За скоєне йому загрожує до чотирьох років ув’язнення.

До столичної поліції звернулась жінка та повідомила про те, що на вулиці Ясній у її подруги невідомий чоловік відібрав особисті речі. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції для встановлення усіх обставин події.

Слідчі столиці повідомили про підозру чоловіку, який пограбував киянку


Поспілкувавшись із потерпілою, поліцейські з’ясували, що жінка поверталась додому, коли до неї підбіг незнайомець, штовхнув на землю і вирвав сумку з мобільним телефоном та грішми. Також постраждала надала співробітникам карного розшуку точний опис кривдника.

У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу підозрюваного та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився мешканець столиці, 1991 року народження, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок.



Слідчим Солом’янського управління поліції фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та судом обрано запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт. За скоєне йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии