Чоловік, який тяжко поранив брата, проведе у в’язниці п’ять років

У квартирі під час вживання алкоголю між родичами виникла сварка, у ході якої один із них взяв кухонний ніж та вдарив ним іншого у живіт. Правоохоронці затримали зловмисника, який у скоєному зізнався.

Подія сталася у вересні минулого року. До Голосіївського управління поліції звернувся чоловік та повідомив, що у квартирі на вулиці Вітавській його вдарили ножем.
Правоохоронці встановили, що напередодні чоловік разом із рідним братом вживали алкоголь у квартирі, де разом проживають, і між ними виник конфлікт. Коли потерпілий вирішив прилягти на ліжко, родич взяв кухонний ніж та вдарив його у живіт, після чого пішов із дому.

Зловмисника розшукали та затримали оперативники Голосіївського управління поліції спільно із патрульними поліцейськими під час відпрацювання території. Ним виявився 57-річний уродженець Луганської області, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Вироком Голосіївського районного суду містка Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, чоловіка засуджено до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии