Столична поліція затримала киянку, яка ножем поранила жінку та чоловіка

Потерпілу з тілесними ушкодженнями госпіталізували, а чоловіку лікарі надали медичну допомогу на місці. Затриманій оголошено про підозру у замаху на умисне вбивство, їй загрожує до 15 років ув’язнення.

До Дарницького управління поліції надійшла інформація про те, що на території яхт-клубу на вулиці Дніпровська набережна отримала ножове поранення 50-річна жінка, яку забрала «швидка». За вказаною адресою направили слідчо-оперативну групу та наряди патрульної поліції.
Як повідомив виконуючий обов’язки начальника Дарницького управління поліції Олександр П’ятниківській, на місці правоохоронці виявили жінку, яка спричинила потерпілій тілесні ушкодження, нею виявилася 24-річна місцева мешканка:
«Нам вона пояснила, що на ґрунті ревнощів намагалася вбити жінку, яка була у відносинах із її 50-річним знайомим. Для цього приготувалася до злочину заздалегідь: взяла два ножі та чекала їх у яхт-клубі. Коли чоловік та жінка вийшли на вулицю, зловмисниця підійшла ззаду та тричі вдарила потерпілу ножем у спину і живіт. Також при спробі втечі з місця злочину вона вдарила ножем чоловіка, який отримав поранення попереку та передпліччя».

На місці події правоохоронці вилучили два ножі, які водолази дістали з дна Дніпра. Жінка затримана у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Столична поліція затримала киянку, яка ножем поранила жінку та чоловіка


Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) та ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Затриманій повідомили про підозру у вчинені злочинів, за які передбачено до 15 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Євген Ласкін

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии