У столиці судитимуть чоловіка за вчинення двох грабежів та крадіжки

Під час розслідування злочину правоохоронці довели причетність зловмисника до скоєння ще однієї крадіжки та грабежу у магазинах.

До столичної поліції звернувся місцевий мешканець, який повідомив про те, що на вулиці Васильківський його пограбував невідомий. На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

За словами слідчого Голосіївського управління поліції Віталія Кузьмича, негайно за орієнтуванням працівники карного розшуку розпочали пошуки зловмисника, а на місці події слідчі встановили обставини вчинення злочину:

«Потерпілий працює охоронцем у багатоповерхівці. Він помітив, як невідомий щось шукає біля сміттєвих баків будинку та підійшов до нього поспілкуватися. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого фігурант штовхнув охоронця, зірвав із шиї срібний ланцюжок та втік».

Невдовзі оперативні працівники затримали правопорушника. Ним виявився уродженець Луганщини, 1976 року народження, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців.

У столиці судитимуть чоловіка за вчинення двох грабежів та крадіжки


«Під час досудового розслідування ми встановили, що чоловік причетний до вчинення ще двох крадіжок з магазинів. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні трьох злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту», - додав старший лейтенант поліції.
Наразі досудове розслідування завершено, матеріали кримінальних проваджень передані до Голосіївського районного суду. За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии