Слідчі столичної поліції завершили досудове розслідування відносно чоловіка, який пограбував киянку

Зловмисник відібрав у жінки сумку та втік, але оперативники швидко затримали його. За скоєне чоловіку загрожує до шести років тюремного ув'язнення.

До поліції Києва по спецлінії 102 зателефонувала киянка та повідомила про те, що невідомий забрав її особисті речі. На місце події черговий направив слідчо-оперативну групу територіального підрозділу.

Як розповів слідчий Голосіївського управління поліції Віталій Кузьмич, правоохоронці провели першочергові слідчі дії та встановили обставини правопорушення:

«До жінки підбіг невідомий, штовхнув її, забрав сумку та втік. Вона надала прикмети зловмисника, за якими оперативники перевірили осіб, що раніше притягувалися до відповідальності за вчинення майнових злочинів на території району. Серед цих громадян виявили порушника, якого впізнала потерпіла. Під час затримання у нього виявили паспорт киянки».

Слідчі столичної поліції завершили досудове розслідування відносно чоловіка, який пограбував киянку


Затриманий – уродженець міста Херсон, 1982 року народження. Він раніше судимий за аналогічні злочини, угон та правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Слідчі завершили досудове розслідування та направили матеріали кримінального провадження до районного суду. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии