Київські слідчі завершили досудове розслідування відносно військовослужбовця, який продавав зброю

Йому оголосили про підозру та суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою. Правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

У ході реалізації оперативної інформації щодо можливого продажу зброї співробітники управління стратегічних розслідувань встановили особу, яка займається її збутом. Зокрема, чоловік пропонував на продаж гранати та набої будь-якого калібру.

Як розповів старший слідчий Шевченківського управління поліції Денис Сорока, столичні правоохоронці затримали 29-річного сержанта під час збуту чергової партії гранат і боєприпасів:

«Військовослужбовця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім того, слідчі з місця скоєння злочину вилучили шість гранат, майже 300 набоїв різного калібру і 50 тисяч гривень»

На разі досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України завершено. Матеріали з обвинувальним актом скеровані до Шевченківського районного суду столиці.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии