Поліція Києва розшукує 10-річного хлопчика (ОНОВЛЕНО, ДИТИНУ ЗНАЙДЕНО)

Малолітній пішов з дому у невідомому напрямку та його місцезнаходження не відомо.

До Дарницького управління поліції звернулася місцева мешканка із заявою про зникнення дитини. ЇЇ син 10 травня близько 12.00 год. пішов з місця проживання на вулиці Лариси Руденко та до теперішнього часу не повернувся. Свій мобільний телефон хлопчик залишив вдома.

Поліція Києва розшукує 10-річного хлопчика (ОНОВЛЕНО, ДИТИНУ ЗНАЙДЕНО)


Працівники ювенальної превенції, інших служб територіальної поліції та додаткові наряди поліції невідкладно розпочали пошук малолітнього.

Розшукується: Гіньга Андрій Ярославович, 02.03.2010 року народження, учень 3-го класу загальноосвітньої школи.

Прикмети: на вигляд 10-11 років, зріст 140 см, худої статури, волосся темно русяве, коротке, очі голубі.



Був одягнений: сірі штани, спортивна кофта синього кольору з зеленими вставками на плечах (рукавах), з правої сторони вертикальний напис білими літерами, на голові зелена кепка з червоною вставкою у передній частинні та темні кросівки. Мав з собою невеликій поліетиленовий пакет білого кольору з рожевим візерунком.



Правоохоронці звертаються до громадян, хто володіє інформацією про місцезнаходження хлопчика повідомити у поліцію за номерами: (063) 064 08 44 або 102.
ОНОВЛЕНО:

Сьогодні, під час комплексних розшукових заходів, працівники Дарницького управління поліції знайшли зниклого 10-річного хлопчика та передали дитину матері. Протиправних дій проти малолітнього не вчинено.

Відділ комунікації поліції Києва

Євген Ласкін

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии