У Києві заходи пройшли без суттєвих порушень правопорядку

Завдяки проведеній поліцейськими роз’яснювальній та превентивній роботі вдалося уникнути грубих порушень та забезпечити дотримання правил карантину.

У Києві заходи пройшли без суттєвих порушень правопорядку


Під час заходів у Парку Вічної Слави на спеціально встановлених пропускних пунктах працівники поліції проводили поверхневу перевірку для виявлення заборонених речей у осіб, які прийшли покласти квіти до меморіалу. Разом з тим у зв’язку з карантинними обмеженнями правоохоронці пропускали на територію парку по дві особи із визначеним проміжком часу і вимогою дотримання дистанції у півтора метра, а також видавали захисні маски тим, у кого вони були відсутні. З метою недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції столичні рятувальники щогодини проводили дезінфекційну обробку на Алеї Героїв Крут та на території Парку Вічної Слави.





Однак, незважаючи на численні попередження, все ж деякі громадяни порушували чинне законодавство про декомунізацію та встановлені правила карантину. А відтак поліцейські склали чотири адміністративні протоколи: один за ст. 173-3, а решта - за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. У подальшому матеріали будуть направлені до суду для прийняття рішення.



Окрім цього, у столиці відбулося декілька автопробігів, які пройшли без порушень.



Правоохоронці продовжують забезпечувати публічну безпеку та порядок на вулицях Києва та контролюють дотримання карантинних обмежень.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии