У столиці вислухали вирок суду крадіїв, які «промишляли» у Шевченківському районі Києва

Зловмисники проникли до офісного приміщення та викрали інструменти на понад 60000 гривень. Наступні три роки вони проведуть за ґратами.

Подія трапилася у січні цього року. До поліцейських звернувся чоловік і повідомив про крадіжку з офісу. На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники карного розшуку.

Поліцейські з’ясували, що до злочину причетні двоє чоловіків, які проводили ремонтні роботи у приміщенні потерпілого. Зловмисники проникли туди вночі, після чого викрали будівельні інструменти, а згодом продали їх.

Обвинувачені у залі суду визнали свою провину та пояснили, що за рахунок викраденого вони хотіли вирішити своє матеріальне становище. Правопорушниками виявилися раніше судимі за майнові злочини уродженці Звенигородки та Запоріжжя.

Вироком Шевченківського районного суду у місті Києві зловмисникам за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, призначено покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии