Оперативники внутрішньої безпеки поліції викрили львівського прикордонника на збуті наркотиків

Йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Оперативники внутрішньої безпеки поліції викрили львівського прикордонника на збуті наркотиків


До Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ надійшла оперативна інформація щодо інспектора одного з відділів патрульної служби Львівського прикордонного загону. Прикордонника запідозрили у розповсюдженні наркотичних засобів серед знайомих - мешканців Сокальського і Червоноградського районів Львівщини. Після ретельної перевірки інформація підтвердилася.
За матеріалами внутрішньої безпеки НПУ слідчі Територіального управління ДВБ, розташованого у місті Львові, розпочали кримінальне провадження за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.


Правоохоронці задокументували 21-річного підозрюваного на збуті наркотиків. Працівники Управління внутрішньої безпеки поліції Львівщини, внутрішньої та власної безпеки Львівського прикордонного загону, слідчі ДБР, під процесуальним керівництвом військової прокуратури затримали фігуранта під час продажу марихуани.


Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За кримінальні оборудки з наркотиками затриманому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Департамент внутрішньої безпеки
Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии